Zwangerschap fotografie

Een berichtje van Irene – Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Het duurt misschien nog een paar maanden of weken, maar voordat jullie het weten ligt er een pasgeboren kindje in jullie armen. Dan is de tijd aangebroken om samen te gaan genieten van dit kleine wondertje. Daarvoor is het mooi om ook echt even stil te staan bij de zwangerschap: een bijzondere periode om vast te laten leggen als een mooie herinnering voor later.

Liefs,

Irene

Zwangerschap fotoshoot: de mogelijkheden

Er zijn drie verschillende mogelijkheden bij een zwangerschap fotoshoot. Het belangrijkste is dat jullie een locatie kiezen die het beste bij jullie past. Komen jullie er niet helemaal uit wat een mooie passende omgeving is? Ik voorzie jullie graag van advies!

Op locatie

ergens op een mooie plek buiten of binnen

In de studio

in Wijchen

Bij jullie thuis

in jullie vertrouwde, persoonlijke omgeving

Zwangerschap fotoshoot: Hoe werk ik?

32 en 36 weken zwangerschap

De zwangerschapsfotoshoot plan ik meestal tussen de 32 en 36 weken. Dan heb je vaak al een mooie bolle buik en voel je je meestal op je best. Ook qua kleding moet je kijken waar jij je prettig en mooi in voelt. De ene wil graag met een blote buik op de foto en voor een ander hoeft dat niet. Ik pas me aan jouw wensen aan, het is tenslotte voor jou!

Daarnaast kan het ook leuk zijn samen met je partner of jullie eventuele kinderen op de foto te gaan. Het gaat erom dat jullie van deze bijzondere periode een mooie herinnering voor later hebben, op een manier die bij jullie past.

Zwangerschap shoot boeken

Als je het leuk vindt om een zwangerschapsfotoshoot te boeken, dan is het verstandig dit al op tijd in te plannen. Soms zijn het drukke periodes en het zou jammer zijn als ik dan al vol zit. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Contact