Verliefd, verloofd, getrouwd

Loveshoot

Zijn jullie verliefd, verloofd of misschien zelfs al getrouwd? En willen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen? Dan is een loveshoot een mooie en leuke manier om dit te doen! Een loveshoot kan voor allerlei gelegenheden een mooie uitkomst bieden: als pré-weddingfotoshoot om alvast te wennen aan de camera, als save the date-foto of foto voor jullie uitnodiging. Laat me weten wat jullie zoeken, ik denk graag met jullie mee!

Liefs,

Irene

Loveshoot: Afspraken en voorbereidingen

Hoe gaan we te werk?

Locatie en stijl

We overleggensamen wat voor omgeving het beste bij jullie past en wat voor soort foto’s jullie mooi vinden. Als al deze zaken helder zijn, plannen we een datum en gaan we binnenkort samen op stap voor de loveshoot!

De shoot

De dag van de shoot is aangebroken: ik ga jullie liefde op een mooie, spontane en relaxte manier vastleggen. De loveshoot duurt 1,5 uur en na de fotoshoot ga ik jullie foto’s bewerken en stuur ik jullie een link met hierin de foto’s zodat jullie samen kunnen kijken welke foto’s jullie graag willen hebben. 

Loveshoot boeken

Lijkt het je leuk om een Loveshoot te boeken of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben benieuwd wat jullie in gedachten hebben!

Contact