Jullie familiedynamiek in beeld gevangen

Familieshoot

Een familieshoot is altijd een leuke aangelegenheid! Jullie willen niet voor niets een shoot: er is iets te vieren, een mooi moment om bij stil te staan of gewoon om het hele gezin even in het zonnetje te zetten! Als het jullie leuk lijkt om een familieshoot te boeken, kunnen jullie kiezen uit drie locaties: buiten, in de studio of bij jullie thuis. Het belangrijkste is dat jullie een plek kiezen die jullie mooi vinden en het beste bij jullie past.

Liefs,

Irene

Familieshoot

De mogelijkheden

De familieshoot kan plaatsvinden in mijn studio, maar ook op locatie.

Fotoshoot op locatie

Zodra het weer het toelaat, vind ik het altijd heerlijk om buiten fotoshoots te plannen! Er zijn zoveel mooie plekken en verschillende soorten locaties in de omgeving. Elke ervaring is weer anders en tijdens elke fotoshoot ontdek ik weer mooie nieuwe plekjes. In overleg kijken we welke buitenlocatie het meest geschikt is en wat bij jullie past. Dit kan in de natuur zijn, bijvoorbeeld de Hatertse Vennen, een mooi bos of een park. Maar een oude fabriek of graffitimuur kan ook heel gaaf uitpakken. Er is van alles mogelijk!

Familieshoot in de studio

Als het je leuk lijkt om de fotoshoot in de studio te doen, dan zijn jullie welkom bij mij in de fotostudio in Wijchen. Met max. 8 volwassen personen is het mogelijk om binnen de fotoshoot te doen. Doordat de studio een fijne ruimte is, kunnen er gemakkelijk gezin of familiefoto’s worden gemaakt. Om jullie kinderen op hun gemak te stellen kunnen jullie bijvoorbeeld hun knuffels of lievelingsspeelgoed meenemen als jullie dat leuk vinden voor de foto’s. De hond of andere huisdieren zijn vaak ook een onderdeel van het gezin, dus schroom niet om deze gezellig mee te nemen!

Familieshoot boeken

Willen jullie graag een familieshoot boeken? Superleuk! Is het voor een speciale gelegenheid? Zorg dan dat jullie ruim op tijd de datum bij mij boeken: het zou zonde zijn als deze al bezet is. In het online contactformulier kunnen jullie alvast aangeven om hoeveel familieleden het gaat en wat jullie voorkeurslocatie is. Vinden jullie het lastig om tot ideeën te komen? Geen probleem! Laat het me weten en ik denk met jullie mee.

Contact