Cakesmash Fotografie

De tijd gaat zo snel: jouw kindje is bijna 1 jaar! En dat gaan jullie natuurlijk op een mooie manier vieren. Willen jullie een leuke herinnering aan het eerste jaar? Of zoeken jullie een leuke foto voor op de uitnodiging of verjaardagstaart? Dan is een cakesmash shoot ideaal! Ik laat je kindje lekker kliederen in een birthday cake en maak er foto´s van!

Liefs,

Irene

Cakesmash

Hoe werk ik?

Voor de shoot

Cakesmash-foto´s worden vaak gebruikt voor verjaardagsuitnodigen of voor op de verjaardagstaart. Zorg daarom dat de shoot ruim van tevoren wordt geboekt, want het zou jammer zijn als dit niet meer op tijd lukt! Na de boeking overleggen we samen wat jullie wensen zijn en waar de foto’s gemaakt worden. Dit kan in de studio of op een buitenlocatie. De studio of buitenlocatie wordt versierd tot een leuk decor, waarin jouw kindje zich lekker gaat uitleven op de taart.

Tijdens de shoot

Daar gaan we dan: lekker spelen en eten met de handen! Dat geklieder is leuk, maar kan in het begin ook nog een beetje onwennig zijn voor je kindje. Dan is het heel fijn als de ouders kunnen aanmoedigen en we er samen één groot feest van maken! Ondertussen maak ik de foto´s en creëren we een mooie herinnering aan het eerste levensjaar.

Na de shoot

Na de shoot is jouw kindje superblij, maar ook behoorlijk vies! Het is daarom fijn als jullie extra kleertjes kunnen meenemen. Billendoekjes en natte washandjes heb ik zelf, maar een extra pakje voor de kleine is altijd fijn. Tip: Doe zelf ook vooral geen mooie kleren aan, want voor je het weet zit je zelf ook onder!

Cakesmash boeken

Zorg dat je ruim voor de eerste verjaardag van jouw kindje de shoot boekt, bijvoorbeeld anderhalve maand van tevoren. Dan hebben we genoeg tijd om de shoot in te plannen en is er genoeg tijd om er een uitnodiging van te maken. Neem gerust contact met mij op voor de boeking of meer informatie. We gaan er samen een gezellig moment van maken!

Contact