Een mooie herinnering voor later

Newborn fotografie

Een berichtje van Irene – De eerste dagen van jullie pasgeboren kindje zijn heel speciaal. Deze eerste pure en tedere momenten zullen jullie voor altijd bijblijven. Door middel van een newborn fotoshoot kunnen jullie hier een tastbare herinnering van maken voor later. Heel mooi en bijzonder!

Liefs,

Irene

Over newborn fotografie

2 à 3 weken na de geboorte.

Newborn fotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Het vastleggen van de eerste dagen van een pasgeborene is namelijk echt een vak apart. Zo komt er qua veiligheid en techniek een hoop bij kijken.

Newbornfoto’s maak ik binnen de eerste 2 à 3 weken na de geboorte. Jullie kindje is dan nog heel slaperig en kan dan nog in verschillende Newborn poses liggen, als jullie kindje ouder is zit er een mooi bol buikje en kan hij of zij minder makkelijk worden ingewikkeld. Uitzondering daarop is als een kindje te vroeg geboren is, dan kan het soms ook nog na een paar weken. Voor de shoot plan ik altijd ruim de tijd in, want het moet ontspannen en leuk worden! Ik neem alle tijd die nodig is en tijdens de shoot is er ook voldoende tijd om te voeden of te verschonen.

Newborn fotografie: de mogelijkheden

Bij newborn fotografie zijn er diverse opties voor de invulling van de shoot:

Tijdens de fotoshoot hebben jullie keuze uit verschillende accessoires, props en een heleboel doeken. Jullie kunnen kiezen voor mutsjes, haarbandjes en andere accessoires of juist pure foto’s zonder deze extra´s. Daarnaast kan het leuk zijn om jullie als ouders samen met jullie kindje vast te leggen en eventueel ook met broertjes en zusjes. Op deze wijze kan de liefde binnen jullie gezinnetje mooi worden gefotografeerd en vastgelegd. Laat mij weten wat jullie leuk vinden en we komen samen tot een fotoshoot waar jullie heel erg blij van worden!

  • Accessoires
  • Props
  • Doeken
  • Familie

Hoe werk ik?

Newborn fotografie kan plaatsvinden in mijn studio, maar ook bij jullie thuis.

Studio

Jullie zijn van harte welkom in mijn mooie daglichtstudio! Deze studio ligt aan de rand van het centrum Wijchen. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur, zodat jullie niet ver hoeven te lopen.

De ruimte beschikt over het perfecte licht voor mooie pure en zachte foto’s van jullie kindje. Natuurlijk is er ook aan jullie ouders gedacht en kan er onder het genot van een lekker kopje thee of koffie vanaf de bank worden meegenoten van de fotoshoot.

Hebben jullie nog meer kindjes? Dan kunnen die zich prima vermaken met het aanwezige speelgoed. Daarnaast is er ruimte om te verschonen en voeden en zijn er eventueel luiertjes en doekjes tot jullie beschikking. No worries en geen stress: van deze newbornfotoshoot gaan jullie genieten!

Thuis

Na de geboorte van jullie kindje kan een overweldigende periode aanbreken, daarom kan het veel rust geven om te kiezen voor een shoot thuis.

Ik zal alle spullen meenemen die ik nodig heb voor de newborn fotoshoot. Ik kijk eerst in jullie huis waar ik het beste de foto’s kan maken en waar het mooiste licht is, vervolgens zet ik alles klaar voor de fotoshoot. Ik maak gebruik van natuurlijk licht om mooie zachte foto’s te maken. Ik neem een kacheltje mee, zodat jullie kindje het altijd lekker warm heeft tijdens de newborn fotoshoot.

Bij een fotoshoot thuis genieten jullie op je gemak van de vertrouwde omgeving en de rest regel ik, zodat jullie er vooral van kunnen genieten!

Op tijd boeken? Neem contact op!

Een newborn fotoshoot kun je nooit te vroeg boeken. Het zou jammer zijn als ik jullie moet teleurstellen omdat de plekjes al vol zijn. Ik raad daarom altijd aan om dit al tijdens de zwangerschap te boeken. Wil je een newborn fotoshoot boeken of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

Contact