Een mooie herinnering voor later

Baby, peuter en kleuter fotografie

Een berichtje van Irene – Soms is de eerste fase van je kindje door alle hectiek en wennen voorbij gevlogen en denk je nu, wat gaat het snel, ik wil graag mijn schattige kleine boef of kleine meid laten fotograferen. Door middel van deze fotoshoot kunnen jullie hier een tastbare herinnering van maken voor later. Heel mooi en bijzonder!

Liefs,

Irene

Over de fotoshoot

Een fotoshoot van je kleine meid of vent is een moment van plezier en genieten. Jullie komen gezellig bij mij in de studio langs waar er een relaxte en ontspannen sfeer is. Ik heb een zwart, grijze, bruine en ook witte achtergrond welke het meeste wordt gebruikt. Daarnaast is er ook een huiselijke setting met bankjes, een bed etc. Het belangrijkste is dat hij of zij eerst rustig kan wennen aan de nieuwe plek. Vooral plezier staat bij mij voorop! We maken verschillende foto’s en als je het leuk vindt met eventueel 1 of 2 kledingwissels. Ik heb ook allerlei foto props zoals krukjes, stoeltjes, kratjes en trappetjes. Genoeg keuze! Na 45 minuten is je zoon of dochter moe en voldaan en jij waarschijnlijk ook, met mooie foto’s als herinnering voor later als resultaat. Er is genoeg ruimte om te verschonen, te voeden en om te kleden.

Baby, peuter & kleuter fotografie: de mogelijkheden

Tijdens de fotoshoot hebben jullie keuze uit verschillende accessoires, props en achtergrond doeken, de meest gebruikte is de witte achtergrond voor pure foto’s. Daarnaast kan het leuk zijn om eventueel ook met broertjes en zusjes foto’s te maken. Mocht je portretten van beide of meerdere kinderen willen is extra tijd boeken vaak fijner. Laat mij weten wat jullie leuk vinden en we komen samen tot een fotoshoot waar jullie heel erg blij van worden!

  • Accessoires
  • Props
  • Achtergronden
  • Broertjes en zusjes

Op tijd boeken? Neem contact op!

Een fotoshoot kun je nooit te vroeg boeken. Het zou jammer zijn als ik jullie moet teleurstellen omdat de plekjes al vol zijn. Ik raad daarom altijd aan om op tijd te reserveren. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op!

Contact