Persoonlijk en ontspannen in eigen huis

Lifestyle fotoshoot

Een lifestyle fotoshoot is een heel persoonlijke en ontspannen fotoshoot in je eigen woonomgeving. Samen gaan we kijken welke mooie plekjes in jullie huis geschikt zijn qua licht en kleuren. Ik hoor je al denken: ¨Maar ik heb helemaal geen super stylish huis!¨. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. In elk huis zijn er mooie plekken te vinden, echt waar!

Liefs,

Irene

Lifestyle fotoshoot: de mogelijkheden

Bij een lifestyle fotoshoot zijn er diverse mogelijkheden.

Zwangerschap

Wil je graag in ontspannen sfeer in jouw eigen omgeving jouw zwangerschap laten vastleggen? Een lifestyle fotoshoot leent zich hier uitstekend voor.

Familieshoot

Een familieshoot in de vorm van een lifestyle shoot is een heel ontspannen manier om jullie gezin in beeld te brengen. Lekker relaxt in jullie eigen huis!

Baby fotoshoot

Willen je graag mooie foto’s van jullie pasgeboren kindje, maar houden jullie niet zo van de gepositioneerde newborn fotografie-stijl? Als aangeklede, spontane foto’s jullie meer aanspreken, kan een lifestyle fotoshoot heel geschikt zijn. Daarnaast is het ook gemakkelijk dat ik hiervoor bij jullie thuiskom: zo hebben jullie alle spullen bij de hand en jullie eigen ruimte om te verschonen, voeden of omkleden.

Lifestyle fotoshoot boeken

Lijkt het je leuk om een lifestyle fotoshoot te boeken of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben benieuwd wat je in gedachten hebt!

Contact