Persoonlijk en ontspannen in eigen huis of in de daglicht studio

Lifestyle (newborn) fotoshoot

Een lifestyle fotoshoot is een heel persoonlijke en ontspannen fotoshoot in je eigen woonomgeving of in de daglicht studio. Samen gaan we kijken welke mooie plekjes in jullie huis geschikt zijn qua licht en kleuren. Ik hoor je al denken: ¨Maar ik heb helemaal geen super stylish huis!¨. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. In elk huis zijn er mooie plekken te vinden, echt waar!

Liefs,

Irene

Lifestyle fotoshoot: de mogelijkheden

Bij een lifestyle fotoshoot zijn er diverse mogelijkheden.

Zwangerschap

Wil je graag in ontspannen sfeer in jouw eigen omgeving jouw zwangerschap laten vastleggen of in de studio? Een lifestyle fotoshoot leent zich hier uitstekend voor.

Familieshoot

Een familieshoot in de vorm van een lifestyle shoot is een heel ontspannen manier om jullie gezin in beeld te brengen. Lekker relaxt in jullie eigen huis!  Liever in de studio, dan zijn jullie daar ook zeker welkom.

Newborn fotoshoot

Willen je graag mooie foto’s van jullie pasgeboren kindje? Dan is een newborn lifestyle fotoshoot een geschikte fotoshoot. Ik kan bij jullie thuis komen, zo hoeven jullie de deur niet uit en zijn jullie vertrouwd in jullie eigen omgeving en hebben jullie alle spullen bij de hand om te verschonen, voeden of omkleden. Liever in de daglicht studio? Dan zijn jullie ook welkom, hier heb ik ook bankjes, een bed, mooi licht door veel ramen en leuke hoekjes. Natuurlijk ook voed en verschoon. mogelijkheden. Ik denk ook graag met jullie mee als dat fijn is, over de kleding. We kunnen ook verschillende setjes doen, wat jullie leuk vinden!  

Lifestyle fotoshoot boeken

Lijkt het je leuk om een lifestyle fotoshoot te boeken of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben benieuwd wat je in gedachten hebt!

Contact