Over Irene

Enthousiaste fotograaf, trotse mama en gezellige vriendin

Ik ben Irene, van Irene Fotografie. Iedere dag werk ik met heel veel plezier en dat doe ik inmiddels alweer 10 jaar! Tijdens mijn werk als fotograaf mag ik doen waar ik heel erg gelukkig van word, het fotograferen van mooie en bijzondere, kleine en grote momenten en mensen hier blij mee maken. Maar jullie zijn vast ook nieuwsgierig naar wie ik ben naast mijn werk. Ik ben getrouwd met mijn maatje Ruud en moeder van vier lieve draakjes, onze vier kids Emma, Thomas, Charlotte en Roos! Wil je meer weten over mij? Lees dan gerust verder.

Liefs,

Irene
Irene, de fotograaf

Van passie naar allround fotograaf

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in mooie beelden. Of het nu was in tijdschriften, winkels, restaurants of op het internet, ik werd hier altijd door aangetrokken. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, besloot ik het roer om te gooien. Ik ging mijn passie achterna: fotografie! Dit deed ik door weer de schoolbanken in te gaan en fotografie te gaan studeren in Breda, waarna ik in de afgelopen jaren mijn bedrijf heb opgebouwd. Inmiddels heb ik veel ervaring op mogen doen en al vele mooie en leuke opdrachten mogen maken. Elke fotoshoot en trouwreportage is weer uniek en dat maakt mijn werk als fotograaf zo leuk!

Trotse moeder en vriendin

De creatieve perfectionist met een liefde voor beschuit met muisjes, theetjes, sushi, de kids, vent en hond.

Wat zeggen klanten over mij? Enthousiast, vrolijk, creatief en een perfectionist! En daar kan ik mij best wel goed in vinden. Daarnaast ben ik gek op beschuit met muisjes, bruidstaarten en een echte theeleut, sushi-fan en vind ik de was opvouwen het stomste klusje in huis dat er is. Elke dag als ik de vrolijke snoetjes van mijn kindjes zie, voel ik mij gelukkig en geniet ik ervan om te zien hoe ze de wereld ontdekken.

Naast mijn werk geniet ik van fijne momentjes samen met mijn gezin, vrienden en familie: gezellig een hapje eten en bijkletsen met vriendinnen, met een lekkere kop thee op de bank, een film kijken met mijn lieve vent, toetjes maken en taarten bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtendzonnetje, terwijl ik onze vrolijke en blije labradoodle Guus uitlaat!