Over mij

Ik ben Irene, getrouwd met Ruud, moeder van drie mooie kindjes en fotograaf! Naast mijn werk geniet ik van de leuke en mooie momenten in het leven. Gezellig een hapje eten en bijkletsen met vriendinnen, met een kopje thee samen met mijn man bijkletsen op de bank, cupcakes bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtend zonnetje terwijl ik onze hond Guus uitlaat!
Na fotografie te hebben gestudeerd in Breda en daarna een paar jaar als allround fotograaf te hebben gewerkt, heb ik mij gespecialiseerd in mijn passie Newborn & Bruidsfotografie. Daarnaast fotografeer ik voor Stichting Earlybirds en maak ik reportages van te vroeg geboren premature kindjes in het ziekenhuis.

Het mooiste van mijn werk als newborn & zwangerschapsfotograaf, is dat ik betrokken en aanwezig ben bij één van de bijzonderste periodes van iemands leven en dat ik deze op een pure en natuurlijke manier mag vastleggen. Elke keer weer geniet ik als ik een zwangerschap of een klein pasgeboren kindje aan het vastleggen ben. Als ik door mijn lens kijk en een newborn heerlijk warm bij het kacheltje op een zacht dekentje helemaal rond als een bolletje lekker zie slapen dan besef ik dat ik heel dankbaar en blij ben dat ik deze speciale en mooie momenten mag vastleggen.