Lifestyle fotografie

zwangerschapsfotogshoot wijchen nijmegen-2-2

Een lifestylefotoshoot is een hele persoonlijke en ontspannen fotoshoot in je eigen woonomgeving. Als fotograaf kijk ik samen met jullie in jullie huis welke mooie plekjes er zijn qua licht en kleuren. Vaak krijg ik de opmerking, wij hebben alleen niet zo’n mooi ingericht en gestyled huis, maar dat is ook helemaal niet nodig. In elk huis zijn er mooie plekken te vinden.

Vaak wordt een lifestylefotoshoot gedaan tijdens de zwangerschap of als newborn of babyfotoshoot. Als je mooie foto’s van jullie pasgeboren kindje wilt en meer houden van aangeklede foto’s met een rompertje aan of andere leuke kleertjes aan en niet gepositioneerd als een newborn is dit een hele leuke fotoshoot. Het fijne is omdat ik bij jullie thuis kom, je alle spullen bij de hand hebt mocht je willen verschonen, voeden of omkleden. Ook voor de zwangerschaps lifestylefotoshoot is het vaak fijn om heerlijk ontspannen in je eigen omgeving te zijn.

Lijkt het je mooi om een Lifestylefotoshoot te doen of wil je graag meer informatie, neem dan gerust eventjes contact met mij op. Voor meer Lifestyle voorbeelden kijk dan eens hier.