Ervaringen

 
Newborn fotograaf baby fotoshoot wijchen nijmegen beuningen cuijk

Elena

Irene is een super leuke, creatieve en geduldige fotograaf! Ondanks dat onze kleine jongen niet echt meewerkte, heeft ze het voor elkaar gekregen om hele leuke foto’s van hem te maken. Echt een aanrader!

Groetjes, Elena

 

Marlon

Ik ben ontzettend blij met zowel mijn zwangerschapfoto’s als de newbornfoto’s van ons zoontje! Irene werkt met veel passie, en dat zie je terug in de foto’s. Ze creëert een ontspannen sfeer en je voelt je helemaal op je gemak.

Groetjes Marlon

 

Denise & Luc

Irene heeft drie bijzondere momenten van ons mogen vastleggen. Onze bruiloft, de zwangerschap en onze dochter Fenna toen ze slechts 1 week oud was. Wat een geduld had Irene met de newbornshoot en wat zijn de foto’s prachtig geworden met mooie lichte kleuren!

Groetjes Luc en Denise

 

Cynthia

Na een wat moeilijke start na de geboorte van ons dochtertje wilden wij na 3 weken dan toch graag alsnog wat newborn foto’s van ons samen met onze dochter Esmee. Omdat onze dochter al 3 weken oud was ging dat wat minder ontspannen, maar wat een geduld en tijd heeft Irene genomen om de foto’s te maken. Met een schitterend resultaat! Super mooie foto’s waar wij nog iedere blij mee zijn en tegenkomen in ons huis.
Irene bedankt voor de prachtfoto’s en we komen nog zeker bij je terug voor nieuwe foto’s…

Veel liefs Remco, Cynthia en Esmee

 

Katja

Het was een hele bijzondere fotoshoot voor mij, aangezien ik er veel waarde aan hechte om deze zwangerschap op mooie en passende wijze te kunnen laten vastleggen. Irene is zeer flexibel en staat ervoor open om nieuwe locaties te ontdekken. Zo zijn wij naar een rustig en voor mij zeer geliefd natuurgebied gegaan. Irene neemt de tijd en heeft een prettige en rustige en benadering waarbij ruimte is voor eigen inbreng en zij tegelijkertijd waar nodig is sturend kan zijn. Ik had tijdens deze shoot het gevoel dat ik totaal mezelf kon zijn. Het was een erg gezellige dag, met een prachtig resultaat. Ik heb genoten! Nogmaals bedankt!

Katja

 

Cathelijne

Deze zomer is mijn dochter geboren en Irene heeft een hele mooie fotoshoot van haar bij mij thuis gemaakt. Zij had alles bij zich om verschillende poses te schieten. De fotos zijn heel naturel en super mooi geworden, een heel waardevol aandenken van deze mooie tijd.

 

 

Fam. Koelma

Toen onze dochter 5 dagen jong was heeft Irene een newborn foto-sessie van haar gemaakt. Mede door haar professionaliteit, engelengeduld en zorgzaamheid zijn de foto’s erg mooi geworden.

 

 

Bas & Harriet

We hebben de newbornfotoshoot als zeer prettig ervaren, je bent professioneel en je weet hoe je met baby’s om moet gaan! Je gaf ons vertrouwen. De foto’s zijn helemaal geweldig, we zijn er nog steeds elke dag heel blij mee!

 

Boy & Susan

“Wij kijken met veel plezier terug naar de foto shoots die wij bij Irene hebben gekozen. Irene past haar kennis en kunde toe en brengt dit met veel passie over. Super fijn vonden wij het geduld wat zij tijdens deze foto shoots heeft getoond. Ze kijkt niet op de klok, maar neemt haar tijd voor elke opdracht. Als laatste willen wij vermelden dat Irene heel pro actief handelt en meedenkt naar het beste eindresultaat. De foto’s die zijn ontwikkeld krijgen veel positieve reacties en wij zouden voor een volgende opdracht ook zeker weer Irene inschakelen”.

 

 

Nicky & Jorg

Wij hebben de newborn shoot van Isalie bij Irene Fotografie laten doen. Het resultaat is zo mooi geworden, ik raad het iedereen aan!”

 

Marianne & Karel

Een heerlijke en ontspannen newborn-fotoshoot gehad. Irene is ontzettend geduldig, straalt rust en betrokkenheid uit en luistert naar onze wensen. Maar ze heeft vooral oog voor wat goed en prettig is voor de baby. Werkelijk schitterende foto’s mogen ontvangen; zeer waardevol! Irene, bedankt voor je professionele begeleiding en uitwerking van de prachtige foto’s van onze dochter.

 

Nicole & Michael

We hebben een newbornshoot bij Irene gehad en zeer leuk ervaren! Irene is enorm flexibel,leuke ideeën en heel lief voor d’r kleine modelletjes! Super mooie foto’s en het is een cadeautje om ze te ontvangen! Dit is zeker niet de laatste fotoshoot die ze bij ons mag doen!

 

Anouk & Peter

Al een paar keer bij Irene geweest. Professioneel, persoonlijk, goed met kinderen, creatief, geduldig en natuurlijk aardig…. Zomaar een paar woorden om haar te omschrijven. Een echte aanrader!!