Newbornfotoshoot | Isalie | Nijmegen

Ik was in Nijmegen langs bij Isalie voor haar newbornfotoshoot. Wat kwam ik bij een warme familie terecht. De kraamhulp was er ook en hielp gezellig mee. Eerst ging Isalie nog lekker in bad omdat ze erg wakker was en niet van plan was om een dutje te gaan doen. Ze genoot er zichtbaar van om door papa en mama in bad te worden gedaan. Daarna viel ze na het drinken heerlijk in slaap en konden we daarna veel verschillende en mooie foto’s maken. Haar vader gaf aan niet zo van de haarbandjes te zijn, maar haar moeder wel. Maar toen ik voorzichtig toch een klein haarbandje om deed, stond papa er foto’s van te maken omdat het zo mooi stond. Grappig om te zien hoe hij het uiteindelijk wel heel mooi vond. Aan het eind nog hele leuke foto’s van Isalie samen met haar ouders gemaakt en daarna afscheid genomen van dit leuke en lieve gezin…