Zwangerschapsfotoshoot

 

zwangerschapsfotoshoot

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Het duurt misschien nog een paar maanden of een paar weken, maar voordat je het weet hebben jullie je pasgeboren kindje in jullie armen en zijn jullie samen aan het genieten van dit kleine wondertje.
Leuk dat je aan het kijken bent om deze bijzondere periode vast te laten leggen, een mooie herinnering voor later!

Er zijn drie verschillende mogelijkheden bij een zwangerschapsfotoshoots:
– Op locatie, ergens op een mooie plek buiten of binnen
– In de studio, deze zit in Wijchen
– Bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving wat het erg persoonlijk maakt

Het belangrijkste is dat jullie de plek kiezen die het beste bij jullie past en wat jullie qua omgeving het mooiste vinden voor de foto’s.

De zwangerchapsfotoshoot plan ik meestal tussen de 32 en 36 weken. Dan heb je vaak al een mooie bolle buik en voel je je vaak op je best. Ook qua kleding moet je kijken waar jij je prettig en mooi in voelt. De ene wil graag met een blote buik op de foto en voor een ander hoeft dat niet. Ik pas me aan jullie wensen aan, het is tenslotte voor jullie! Daarnaast kan het ook leuk zijn samen met je partner of jullie eventuele kinderen op de foto te gaan. Het gaat erom dat jullie van deze bijzondere periode een mooie herinnering voor later hebben op een manier die bij jullie past.

Als je het leuk vindt om een zwangerschapsfotoshoot te boeken, dan is het verstandig dit al op tijd in te plannen. Soms zijn het drukke periodes en het zou jammer zijn als ik al vol zit.

Voor informatie over de prijzen kun je kijken bij de tarieven en mocht je meer voorbeelden van zwangerschapsfoto’s willen zien kijk dan hier bij het portfolio.