Gezin & Familie Fotografie

gezin-fotoshoot-studio-nijmegen-wijchen-2

GEZIN & FAMILIE FOTOSHOOTS

Als het je leuk lijkt om een fotoshoot te doen kun je kiezen uit drie opties, op een mooie locatie buiten, in de studio en bij jullie thuis. Het belangrijkste is dat jullie een plek kiezen wat jullie het leukste en mooiste lijkt en het beste bij jullie past.

FOTOSHOOT OP LOCATIE

Zodra het weer het toelaat, vind ik het altijd heerlijk om buiten fotoshoots te plannen! Er zijn zoveel mooie plekken en verschillende soorten locaties in de omgeving. Elke ervaring is weer anders en tijdens elke fotoshoot ontdek ik weer mooie nieuwe plekjes. In overleg, samen met jullie, kijken we welke buiten locatie het meest geschikt is voor de fotoshoot maar bovenal wat bij jullie past. Dit kan in de natuur zijn, denk aan bijvoorbeeld de Hatertse vennen of in een mooi bos, een park, maar ook bij bijvoorbeeld een oude fabriek of bij een graffiti muur. Alles is mogelijk!

FOTOSHOOT IN DE STUDIO

Als het je leuk lijkt om de fotoshoot in de studio te doen, dan zijn jullie welkom bij mij in de fotostudio in Wijchen. Doordat het een ruime studio is, kunnen er gemakkelijk familie of groepsfoto’s worden gemaakt en kunnen bijvoorbeeld kindjes hun step, skateboard, fietsje etc. meenemen als jullie dat leuk vinden voor de foto’s. Vaak is een hond een onderdeel van het gezin en dus ook leuk om deze erbij op de foto te zetten, dus schroom niet om jullie hond of ander huisdier of knuffel mee te nemen!

LIFESTYLE FOTOSHOOT

Een lifestylefotoshoot is een hele persoonlijke en ontspannen fotoshoot in je eigen woonomgeving. Als fotograaf kijk ik samen met jullie in jullie huis welke mooie plekjes er zijn qua licht en kleuren. Vaak krijg ik de opmerking, wij hebben alleen niet zo’n mooi ingericht en gestyled huis, maar dat is ook helemaal niet nodig. In elk huis zijn er mooie plekken te vinden, echt waar! Vaak wordt een lifestylefotoshoot gedaan tijdens de zwangerschap of als babyfotoshoot. Maar als gezin kan het ook erg leuk zijn om ontspannen in jullie eigen huis de fotoshoot te doen.

Ben je eruit wat een mooie locatie voor jullie fotoshoot is en wil je graag een fotoshoot boeken, laat het mij dan weten. Het lijk me leuk jullie te ontmoeten!