Over mij

Ik ben Irene, getrouwd met Ruud, moeder van drie mooie kindjes en fotograaf! Naast mijn werk geniet ik van de leuke en mooie momenten in het leven. Gezellig een hapje eten en bijkletsen met vriendinnen, met een kopje thee samen met mijn man bijkletsen op de bank, cupcakes bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtend zonnetje terwijl ik onze hond Guus uitlaat!
Toen ik een paar jaar geleden de studie fotografie had afgerond, heb ik mijn bedrijf Irene Fotografie gestart. Nu na een paar jaar werk ik nog elke dag met veel plezier als fotograaf en geniet ik nog elke keer als ik mijn camera en spullen pak om weer op pad te gaan voor een fotoreportage. Naast Irene Fotografie fotografeer ik voor Stichting Earlybirds en maak ik reportages van te vroeg geboren prematuur kindjes in het ziekenhuis.

il_340x270.281824312[1]Het mooiste van mijn werk als fotograaf, is dat ik betrokken en aanwezig ben bij vele mooie en bijzondere momenten aanwezig ben en deze op een pure, liefdevolle en mooie manier mag vastleggen. Het geeft mij een heel blij gevoel als ik buiten op een mooie locatie of binnen in de studio gezinnen en families plezier zie hebben samen en deze momenten mag vangen, zodat je later opnieuw kunt genieten als je de foto’s weer ziet! Als ik door mijn lens kijk en kinderen met elkaar zie stoeien en lachen of families die veel om elkaar geven samen zie staan en liefdevol naar elkaar zie kijken, dan besef ik dat ik heel dankbaar en blij ben dat ik dit werk kan en mag doen en dat ik het juiste beroep heb gekozen.