Ervaringen

 
familie fotoshoot wijchen nijmegen

Thilly

Tien mensen op een foto krijgen met kleine kinderen die snel zijn afgeleid, het was Irene gelukt! Door haar enthousiasme, betrouwbaarheid, creatieve ideeën en ruimte voor eigen inbreng, was de shoot één groot feest. En dat was goed te zien op de mooie en frisse foto’s!

 

 

Nicole & Michael

We hebben een newbornshoot bij Irene gehad en zeer leuk ervaren! Irene is enorm flexibel,leuke ideeën en heel lief voor d’r kleine modelletjes! Super mooie foto’s en het is een cadeautje om ze te ontvangen! Dit is zeker niet de laatste fotoshoot die ze bij ons mag doen!

 
familie fotoshoot wijchen nijmegen studio

Anouk & Peter

Al een paar keer bij Irene geweest. Professioneel, persoonlijk, goed met kinderen, creatief, geduldig en natuurlijk aardig…. Zomaar een paar woorden om haar te omschrijven. Een echte aanrader!!

 

 
Familie fotoshoot wijchen nijmegen

Saphira

Isayah heeft een hele leuke fotoshoot gehad. De tijd vloog voorbij, vele poses gedaan en ook erg leuk dat ze zelf mocht aangeven hoe ze graag op de foto zou willen. Toen de foto’s er waren, kwam het lastige deel: het uitkiezen. Hier hebben we echt de tijd voor moeten nemen, er was zoveel keuze uit vele mooie, leuke en grappige foto’s. Wij en de opa’s en oma’s zijn erg blij met het resultaat. We zijn nu zelfs bezig met nog enkele nabestellingen.

Bedankt!