Loveshoot

loveshoot bruidsfotograaf trouw reportage wijchen nijmegen utrecht

Wat is een Loveshoot

Zijn jullie verliefd, verloofd of misschien zelfs al getrouwd maar willen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen dan is een loveshoot een mooie en leuke manier om dit te doen. Ook als jullie verloofd zijn en een pré-weddingfotoshoot willen om alvast te wennen aan de camera of om een save de date foto te maken of nog leuker om een foto te maken voor jullie uitnodiging, dan is een loveshoot ook erg leuk om te doen.

Samen kijken we naar welke locatie jullie leuk vinden en het beste bij jullie past en wat voor soort foto’s jullie mooi vinden. Dan plannen we een datum en gaan we samen op stap om jullie liefde op een mooie, spontane en relaxte manier vast te leggen.

De loveshoot duurt 1,5 uur en na de fotoshoot krijgen jullie op cd de digitale professioneel bewerkte bestanden in hoge resolutie thuis gestuurd. Lijkt het jullie leuk en willen jullie meer informatie of en een afspraak maken laat dan een berichtje achter of neem contact met mij op!

Wat kost een loveshoot?

Voor een loveshoot op locatie reken ik €195,-. Dit bedrag is inclusief de fotoreportage van 1,5 uur en je krijgt 15 bewerkte foto’s in hoge resolutie. Dit is exclusief reiskosten van €0,28 per km.