Bruidsfotografie


Gefeliciteerd verloofd!

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat super leuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn nu vast druk met alles regelen voor deze speciale en bijzondere dag. Het moet natuurlijk ‘jullie’ bruiloft worden, wat helemaal bij jullie past, de locatie, bruidskleding, alle details en natuurlijk ook de bruidsfotograaf! Je wilt graag dat alle bijzondere momenten en juist ook de kleine momentjes worden vastgelegd van deze mooie dag, zodat als je de beelden weer ziet je de dag weer opnieuw beleeft en de sfeer weer kunt proeven!

Wat kan ik voor jullie betekenen? Als mijn stijl foto’s jullie aanspreekt en het gevoel hebben dat ik wel eens bij jullie zou kunnen passen als bruidsfotograaf voor jullie dag, dan plannen we een kennismakingsgesprek in om samen te kijken wat jullie mooi, leuk en belangrijk vinden. Ik wil natuurlijk graag weten wie jullie zijn, wat jullie liefdesverhaal is en hoe jullie ideale bruiloft eruit zou zien. Welke stijl bruiloft wordt het romantisch, vintage, modern, of traditioneel? Weten jullie al op welke locatie jullie gaan trouwen en waar jullie de bruidsreportage willen gaan doen, super! Of weten jullie wel heel goed wat jullie willen, maar niet zo goed hoe en waar, dan denk ik daar graag over mee.

Hoe werk ik? Op jullie bruiloft leg ik op een onopvallende manier de mooie, emotionele en bijzondere momenten vast, maar ook juist de kleine details waar jullie samen met familie en vrienden over na hebben gedacht. Ik probeer spontane momenten te vangen en samen met jullie op een relaxte en ontspannen manier jullie vast te leggen. Dat als je later naar de beelden kijkt je denkt, ja zo was het en het is precies zoals we zijn.

Mijn stijl? Ik hou van pure, spontane, romantische en frisse beelden.

Nieuwsgierig geworden? Willen jullie meer informatie, advies of een intakegesprek inplannen om te kijken of er een klik is, laat dan een bericht achter of bel mij!

Veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft en het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Groetjes, Irene