Over mij

Over mij

Ik ben Irene, getrouwd met Ruud, moeder van vier mooie kindjes en professioneel fotograaf! Naast mijn werk geniet ik van de leuke en mooie momenten in het leven. Gezellig een hapje eten en bijkletsen met vriendinnen, met een kopje thee samen met mijn vriend op de bank zitten om een film te kijken, cupcakes bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtend zonnetje terwijl ik onze hond Guus uitlaat!
Na fotografie te hebben gestudeerd in Breda en daarna een paar jaar als allround fotograaf te hebben gewerkt, heb ik mij gespecialiseerd in mijn passie Newborn & Bruidsfotografie. Daarnaast fotografeer ik voor Stichting Earlybirds en maak ik reportages van te vroeg geboren premature kindjes in het ziekenhuis.

Het mooiste van mijn werk als bruidsfotograaf, is dat ik betrokken en aanwezig ben bij één van de mooiste en bijzondere dagen van iemands leven en deze op een pure, spontane en mooie manier mag vastleggen. Het geeft mij een heel gelukkig gevoel als ik op jullie bruiloft de grote momenten en juist ook de kleine momentjes van jullie mooie dag aan het vastleggen ben, zodat jullie je dag later opnieuw kunnen beleven en de sfeer weer kunnen proeven! Ik geniet er elke keer van. Als het moment is gekomen dat de jurk aangaat, de bruid samen met haar vader door het gangpad loopt of een klein kindje onder een stoel aan het spelen is tijdens de ceremonie, dan besef ik dat ik heel dankbaar en blij ben dat ik deze emotionele en leuke momenten mag vangen in een foto en dat ik het juiste beroep heb gekozen.